English Deutsch Français

Zundertseweg 84
4715 SC Rucphen
Tel. 0165 343280
E-mail: info@parenclub-mystique.nl

Elke 2e woe. van de maand: BI PARTY

Omschrijving van het woord BI-STIQUE-NIGHT volgens de dikke van Dale: ‘een geile avond met een onstuitbaar verlangen naar, onbeheersbare aantrekkingskracht op en opwindende zoektocht naar de ultieme genotservaring met iemand van dezelfde sexe in een opwindende toplocatie’.
Elke 2e woe. van de mnd. van 19.00-01.00 u. organiseren we voortaan een drukbezochte BI-PARTY, voor paren en alleengaande dames en heren die op zoek zijn naar meer van hetzelfde.  Ontmoet in onze sfeervolle en luxe ambiance volstrekt gelijkgestemden en beleef deze ultieme sexervaring. De dames hebben al wat meer ervaring, maar ook de heren zullen niets tekort komen en kunnen volledig toegeven aan al hun bi-verlangens. Het begint onschuldig, maar eindigt vaak met de volmaakte bevrediging. Ervaar het zelf!
Paren en alleenstaanden (dames en heren) zijn van harte welkom en kunnen dit uitdagende spel nu zelf beleven. Er valt volop te genieten van al dat lekkers dat we te bieden hebben. Niets moet, alles kan en mag.....Ben gewoon lekker bi-sgierig, je bent beslist niet de enige in BI-stique.