Mystique

Mystique: The erotic night out

Fantasieën van een vrouw

Waar mannen hun fantasieën vaak op straat gooien en daar dus een duidelijk open boek in zijn, zijn vrouwen daar vaker gesloten in. Daarom tijd om in het hoofd te kruipen en de wildste fantasieën te ontrafelen.

Wat zijn de fantasieën van vrouwen op seksgebied?

Seks met een vrouw
Het is de nummer 1 die naar boven komt als je een groep vrouwen dit vraag. Seks met een andere vrouw. Een vrouw weet wat een vrouw lekker vindt dus dat zal optimaal genieten zijn. Vooral orale seks is een wens die vrouwen dan hebben.

Seks met twee mannen
Seks met 1 man is natuurlijk heerlijk, maar waarom het werk door 1 persoon laten doen, waar twee mannen het werk wat verricht moet worden uitvoeren. Niks zacht, gewoon een stevige aanpak door 2 mannen.

Seks met een maagd
We geven toe, het kan misschien een deceptie worden, maar welke vrouw wil dat nou niet: Een man helemaal zelf kneden naar de behoeftes van jezelf.

De macht fantasie
Je helemaal overgeven aan de man. Hij bepaalt, jij bent zijn slaaf.

Seks met een bekende man
Mannen doen niks anders, fantaseren over een andere vrouw, het liefst die knappe bekende persoon. Vrouwen, zijn niks anders, ook zij fantaseren over een avondje rollebollen met Jim Bakkum of George Clooney.

Romantische seks
Je verwacht het niet bij de fantasieën, maar toch dromen veel vrouwen over romantische seks. Jij de man, die op het strand kaarslichtjes heeft geplaatst, een badlaken met allerlei lekkernijen om vervolgens romantisch de liefde te bedrijven.

Ultieme orale seks
Weet je nog dat vrouwen fantaseren over vrouw vrouw seks, vanwege de ultieme mogelijkheid op heerlijke orale seks. Wat nou als jij als man dat super goed beheerst, daar fantaseren vrouwen ook over.

De rol van de man
Hoe is het om te plassen met een penis, een vraag die vrouwen vaak hebben. Maar niet alleen daar denken vrouwen over. Hoe is het om zelf een voorbinddildo te gebruiken de rol van de man over te nemen.

Een stripper of hoer spelen
Je volledig laten gaan, geen principes meer. Jij bent de slet en die mannen moeten maar betalen voor je.

Seks met een vreemde
Eenmalig een keer volledig los met die knappe hunk die je daarna toch niet meer ziet. Het beest kan los.

 

Ontbreekt jouw fantasie, laat het ons weten, we zijn nieuwsgierig!

De top 10