Beste Gasten,

Na aanleiding van de persconferentie van 26-11-2021 hebben wij onze openingstijden aangepast. Deze kunnen jullie terug vinden onder de knop Prijzen en Tijden op de website.

Team Mystique

a Mysterious erotic Night out

Mystique

Mystique: The erotic night out

Kende jij deze Sexfeitjes?

Dat Parenclub bezoekers dezelfde hobby hebben genaamd seks is geen geheim. Het is dan ook altijd leuk om er feitjes over te lezen en te kijken of deze ook voor jou gelden.

Meer knuffelen
Ons eerste feitje gaat over knuffelen. Uit onderzoek is gebleken dat als men niet knuffelt of ander manieren van seksueel aanraken uitsluit, dat de man daardoor twee keer zoveel kans heeft op erectieproblemen. Tip flink knuffelen alvorens het potje met blauwe pillen aan te schaffen.

De noten
Wist je dat de noten van de man beter gaan werken door Walnoten. Als je 75 gram walnoten per dag eet, dan wordt de vitaliteit en de beweeglijkheid van het sperma namelijk verbetert.

Hoe slaap jij?
Ben je een zijligger, een rugligger of een buikslaper? Als je dat laatste doet en daarbij je armen boven je hoofd houdt, dan is aangetoond dat je veel meer stoute dromen hebt.

Ovulatie verandert gedrag
Dat de vrouw tijdens de menstruatie van gedrag kan veranderen dat wisten de meeste mensen wel, maar weinig mensen weten dat de ovulatie ook gedrag verandert.
De vrouw gaat dan vaker meer modieuse kleding dragen
De toonhoogte verandert van de stem van een vrouw
De vrouw kiest meer sexy kleuren, zoals rood, om te dragen.

Het is logisch, de ovulatie staat voor voortplanting, de vrouw moet dan op haar mooiste zijn om het mannetje te veroveren.

Hoe is jouw sexkennis?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.