Beste Gasten,

Na aanleiding van de persconferentie van 26-11-2021 hebben wij onze openingstijden aangepast. Deze kunnen jullie terug vinden onder de knop Prijzen en Tijden op de website.

Team Mystique

a Mysterious erotic Night out

Mystique

Mystique: The erotic night out

Nieuwe sexstandjes

Als je naar een Parenclub gaat, dan kunnen we wel stellen dat je het en ander gewend bent aan sex, je bent openminded ingesteld. De standaard sexstandjes zijn leuk lekker, maar wie weet ben je aan meer uitdaging toe. Wij hebben wat ideeen voor je.

Reverse cowgirl
Reverse cowgirl is voor zowel de man als voor de vrouw een goed standje. Hij heeft perfect uitzicht op je billen en je rug, terwijl zij verder compleet de controle heeft over hoe diep de penis in haar gaat en het tempo. Hoe werkt het? Zij klimt bovenop hem, maar in plaats van dat je hem aankijkt draai zij haar rug naar hem toe terwijl je op je knieën zit. Zij heeft geen oogcontact waardoor de seks minder persoonlijk is, al maakt de intensiteit van de seks zelf veel goed.

Doggy standje maar dan net even iets anders
Net zo niet-persoonlijk als de reverse cowgirl is doggy. Zij zit op handen en knieën terwijl hij vanaf achteren in haar komt. Een vrij standaard standje die je gelukkig op verschillende manieren een stuk leuker maakt. Allereerst: ga uit bed! Ten tweede: zoek iets waar je op kunt leunen met je armen – je matras, de bank – en zorg vervolgens dat de man ook op z’n knieën zit. Nu hoeft de vrouw alleen nog maar te genieten en hem het werk te laten doen.

Tired doggy
Soms is het energieniveau onder het nulpunt gedaald heb hebben jullie niet meer de nodige kracht om de beest uit te hangen. Toch zin in een vrijpartij? Dan is de ‘tired doggy’ een fijn standje. De vrouw gaat op haar buik liggen en legt eventueel een kussen onder haar bekken om haar billen iets op te tillen. Vervolgens glijdt de man bij haar naar binnen terwijl zij haar benen bij elkaar houdt. Kruis je enkels voor een extra intens gevoel.

Butt Lift
Als jullie van diepe penetratie houden dan is dit standje waarschijnlijk een nieuwe favoriet. Ook fijn voor luie momenten: in principe hoeft de vrouw alleen maar op haar rug te liggen en hem het werk te laten doen. Het enige wat de vrouw hoeft te doen is haar enkels op zijn schouders te laten rusten terwijl hij op z’n knieën voor haar zit. Omdat haar benen omhoog zijn kan hij haar goed en diep penetreren. Zij geeft hierbij de touwtjes volledig uit handen en daar kan de man dankbaar gebruik van maken.

Side roll
Een geweldig standje voor luie ochtendseks is de side roll, oftewel lepeltje-lepeltje. Zij ligt simpelweg op haar zij terwijl de man de vrouw vanaf achter penetreert. Leg haar dijen tegen elkaar aan en zorg dat jullie allebei comfortabel liggen zodat hij goed kan stoten.

Ken jij ze al?